Kommende arrangementer for erhvervslivet på Djursland

Business Djurslands arrangementer

23.maj 2019 kl. 17:00 - Besøg i i Nationalpark Mols Bjerge.
Nationalparkbussen kører os ud i den smukke Park, hvor vi undervejs får en rigtig god fortælling om historien og formning af det smukke landskab.

17.september 2019 eftermiddag - Et af Business Djurslands Sammen Står Vi Stærkere
arrangementer i samarbejde med Lederne Kronjylland. Denne gang med temaet "kvinder i Ledelse". Her vil du bl.a. kunne møde Karen Hækkerup (tidligere minister og direktør for Landbrug & Fødevarer).

3.oktober 2019 morgenmøde - Fælles netværk på tværs af Djursland.
Business Djursland sætter fokus på Djurslands mange gode lokale netværk. Alle de forskellige netværk kan noget på hver deres måde, og i samarbejde kan vi endnu mere. Derfor inviterer vi alle erhvervsdrivende, virksomheder og allerede eksisterende netværk til at mødes til et fælles netværksarrangement. Et tæt program med viden og inspiration i form af spændende oplæg fra bl.a. Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg og Filosof Morten Albæk.
 
Mere information følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.


Andre erhvervsarrangementer på Djursland

23. maj 2019 - kåring af vinderne af Iværksætterprisen på Sostrup Slot - Business Region Aarhus (Business Djursland er sponsor). Se mere her

Kontakt 

Hvis du vil udbrede kendskabet til arrangementer, så skriv til os:

 

kontakt@businessdjursland.dkØnsker du også at blive en del af "DET INNOVATIVE DJURSLAND"? Så meld dig ind i Business Djursland ved at klikke  her.En del af et stærk netværk