Netværk på Djursland 

Business Djursland vil gerne sætte mere fokus på Djurslands mange gode lokale netværk. Alle de forskellige netværk kan noget på hver deres måde, og i samarbejde kan vi endnu mere.


Tværgående samarbejde mellem virksomheder og personer i Syd- og Norddjurs kommune samler Djursland, og skaber bedre rammer for erhvervslivet lokalt, regionalt og nationalt. Derfor vil Business Djursland gerne promovere alle de gode erhvervstiltag og arrangementer, som de lokale netværk udbyder, så vi kan få delt viden og øget kendskabet til de styrker, som ligger i de forskellige netværk og derved skabe bredere samarbejde på Djursland.

Arrangementer

BigScience.dk inviterer til netværksmøde 

Netværksmøde hos Vink Plast

Kom til netværksmøde den 6. december hos Vink Plast i Randers og hør mere om virksomhedens succes på Big Science-markedet. Du vil også møde andre medlemmer af netværket og få mulighed for at drøfte udfordringer og erfaringer som Big Science-leverandør.


Før frokost er der et generelt fokus på at være leverandør til Big Science-organisationerne, mens vi efter frokost bevæger os mere ind på specifikke problemstillinger, som leverandør. Netværksmødet er derfor oplagt for både nye medlemmer og mere erfarne medlemmer at deltage i.

Læs mere og tilmeld dig her

Om netværket 


BigScience.dk er bindeleddet mellem dansk erhvervsliv og de større europæiske forskningsanlæg (Big Science anlæg), som Danmark er medlem
af. 


Formålet er at støtte danske virksomheder og videninstitutioner gennem:
Information og virksomhedsservice
Innovation og kompetenceudvikling
Matchmaking og netværksaktiviteter

BigScience.dk drives af Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske
Universitet og finansieres af Styrelsen for Institutioner og
Uddannelsesstøtte.

Kontakt 

Hvis du vil udbrede kendskabet til jeres netværk og events så skriv til os. 


Christine Walsted Hede

mail: christine.walsted@businessdjursland.dk

tlf: 2072 2209

Ønsker du også at blive en del af "DET INNOVATIVE DJURSLAND" så meld dig ind i Business Djursland ved at klikke  her.En del af et stærk netværk

Næste arrangement hvor du kan komme og teste os af, og se om netværk også virker for dig- og din virksomhed. 

23. november 2018 


Læs mere og tilmeld dig her