VISION & MISSION

VISION

Gennem udvikling af mennesker, virksomheder og deres relationer, er det vores mål, at skabe et stærkt Djursland hvor det er unikt at bo, arbejde og drive virksomhed.

MISSION

Sammen står vi stærkere, så via målrettet arbejde med udvikling af mennesker, virksomheder og deres relationer, vil vi gøre det lettere for vore medlemmer af skabe vækst på Djursland.

Vores mission bliver til virkelighed gennem netværk (klynger) og kompetenceudvikling af vore medlemsvirksomheder, så de til enhver tid kan føle sig klar i en dynamisk verden.

RESSOURCER

Business Djursland drives af en frivillig bestyrelse, bestående af kompetente erhvervs- og tillidsfolk, samt medlemmer i udvalg for kompetence, netværk, klog kapital og arrangementer der tilsammen sikrer vejen mod vores fælles mål.

Bliv medlem af Business Djursland

Interesseret i at blive del af Business Djursland, ligesom de næsten 400 andre medlemmer du finder her på siden, så læs mere om indmelding og kontigent her.

Mere info