Indlæser Begivenheder

Syddjurs Kommune og Smart Syddjurs inviterer til workshop om datadreven forretningsudvikling

Workshoppen henvender sig især til virksomheder m.v., der arbejder med turister som kunder, herunder attraktioner, udbydere af oplevelser og events, hoteller og restaurationer, formidlere af ferieboliger samt turistinformation og -service. Andre servicevirksomheder er også velkomne, men oplæg og cases vil tage udgangspunkt i turisme.

Formålet med workshoppen er at præsentere deltagerne for en række forskellige redskaber og digitale teknologier til håndtering af den type data, som typisk genereres i turismevirksomheder.
Indholdet kommer til at bestå af oplæg vekslende med cases, som der arbejdes mere indgående med.

Vi skal stifte bekendtskab med en vifte af løsninger til indsamling, bearbejdning og udnyttelse af såvel kvantitative som kvalitative data og vi vil få skærpet vores nysgerrighed efter mere viden om disse.
Vi vil også søge at afdække de enkelte deltageres interesser og deres behov for løsninger til håndtering af data, som kan bidrage til at udvikle deres forretning.

Workshoppen ledes af Tim Daniel Hansen fra Droids Agency.
Det er gratis at deltage i workshoppen, men af hensyn til forplejningen er det nødvendigt at man tilmelder sig senest den 18. februar. Send en mail til erhvervsservice@syddjurs.dk med navne på deltagerne.

20. februar kl. 9.00 – 13.00

Ebeltoft Vandrerhjem, Egedalsvej 5, Ebeltoft