Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

KLIMAKRISE: DIT VÅBEN OG DIN LØSNING ER DIGITALE VÆRKTØJER

Orkaner, oversvømmelser, brande, CO2 og afdøde gletchere. Skraldebjerge og plastikøer. Klimakrisen skaber uoverskuelige forandringer. Forretningsfolk…ja DIG…bidrager til løsningen med digitale værktøjer. Det lønner sig. Den digitale tilgang kan accelerere og skalere løsninger på klimakrisen. Kom til ØSTJYSK TOPMØDE 2019! Du har faktisk ikke råd til at lade være.

Østjyske forretningsfolk, forskere og forvaltninger arbejder allerede sammen om at løse den klimakrise, vi dagligt er vidne til. Vi når hurtigere frem til løsningerne ved at speede op digitalt. Allerede i dag er østjyder med til at løse klimakrisen digitalt. Nu skal du høre, hvordan DU kan bidrage.

 

Chatbot, machine learning, internet of things og digital modenhed. Lidt for komplekst? Bare rolig – din vært ved ØSTJYSK TOPMØDE, Business Region Aarhus, står klar med gæstetalere, der giver et bud på, hvordan erhvervslivet bruger digitale værktøjer til at løse klimakrisen.

MØD DIGITALE FRONTLØBERE

Skal produkter/services være intelligente og kunne opfatte og forstå noget? Skal de være forbundet og kunne sende og modtage noget? Skal de være automatiserede og kunne gentage noget? Skal de være selvkørende og kunne handle på egen hånd efter instruktion? Du vil møde eksempler på det hele på ØSTJYSK TOPMØDE.

En række digitale frontløbere fortæller om, hvordan de er med til at løse klimakrisen i deres virksomhed. De demonstrerer også deres løsning og giver et bud på, hvilket digitalt værktøj de mangler for at accelerere løsningen på klimakrisen.

Tilmelding senest den 28. oktober 2019.

Mere info og tilmelding her